2021 CFMOTO Gladiator UTV1000 replika OKR Moto


Pridané pred 2 rokmi
2021 CFMOTO Gladiator UTV1000 replika OKR Moto

V OKR Moto je to už dlhoročná tradícia, že vždy, keď sa dá, tak si postavíme svoju vlastnú repliku a verziu nejakého obľúbeného stroja. Zakaždým sa pokúšame vytvoriť čo najlepšiu a najdokonalejšiu vlastnú verziu, ktorá by sa mala priblížiť nášmu vysnívanému ideálu.

Máme ju skladom: https://okrmoto.com/products/gladiator-utv1000-eps

Veľmi dlho som hľadal a naháňal ideálny stroj – auto do terénu, aby som sa mohol voľne túlať po prírode, ktorú milujem. Svoje dlhé skúmanie a hľadanie, ale aj bádanie som začal na stroji Toyota Land Cruisers v krátkej verzii. Je to síce legenda terénu, ale my sme na svojej prvej ceste s mladším synom Reném hneď zapadli. Ak by tam neboli rybári, ktorí nám vtedy pomohli, tak by sme tam v blate trčali možno dodnes.

Dodatočne, aj keď trochu oneskorene, im za to ďakujem! Preto sme ju hneď vymenili na špeciálne do terénu upravené Mitsubishi Pajero - samozrejme v krátkej verzii. S ním sme síce nikde nezapadli, ale neunieslo našu radosť z terénnej jazdy plnej adrenalínu a tak sme ho za pol roka úplne rozmlátili! Neviem či na tomto svete existuje auto, ktoré by znieslo každodenné rýchle a adrenalínové jazdy v teréne a tak sa moja voľba presunula do segmentu UTV.

UTV sú veľmi ľahké vozidlá vyvinuté na každodennú jazdu v ťažkom teréne. Našou najnovšou prestavbou je sériová verzia obľúbeného stroja CFMOTO Gladiator UTV1000, na ktorý sme dopredu namontovali navijak za 185 €. Ja som typ človeka, ktorému je stále zima, ak je menej ako 30°C a tak sme s našimi mechanikmi na vozidlo namontovali kompletnú kabínu vrátane čelného okna a vyhrievania za 3500 €. Samozrejme má aj stierač, ako riadne cestné autá.

S vozidlom Gladiator UTV1000 sa chcem pohybovať len v prírode a preto sme si vybrali maskáčovú farbu camo true timber za 200 €. Pri jazde v teréne sa skoro vždy stane nejaká menšia nehoda a preto sme na bočnú ochranu stroja vybrali 2444.6894.1 nášľapné prahy, ako bočný nárazník za 143 €.

Adrenalín stúpa, srdce sa mi rozbúchalo a ja viem, že to neskončí, kým si tu so mnou ty - moja láska Gladiator UTV1000! Ak ste taký istý adrenalínový týpek ako my, tak si na svoj stroj nechajte namontovať 2444.6897.1 kryt podvozku za 512 €. Ako ochranu proti možným omylom pri cúvaní sme na náš stroj Gladiator UTV1000 namontovali 2444.6896.1 zadný nárazník za 143 €. Pre zlepšenie vzhľadu, ale aj ochranu spredu, ak by sme to nebodaj nedobrzdili, sme namontovali 2444.6893.1 predný nárazník za 292 €. Aby sme Vás lepšie videli a neprehliadli, tak nám naši technici namontovali super výkonné TH-GT05200C predné Led svetlo 40x5W 104,8 cm za 159 €.

Tieto skvelé úpravy trochu predražili výslednú cenu nášho super stroja a našej lásky Gladiator UTV1000 na 19 133 €, ale výsledok určite stojí za to! Gladiator UTV1000 je vynikajúci stroj a určite ho každému odporúčam - je to skvelá voľba za skvelú cenu! Má posilňovač riadenia, ťažné zariadenie, je trojmiestna – no skrátka ideálna voľba pre poľovníkov, rybárov a každého, kto sa potrebuje pohybovať každučký deň v ťažkom teréne.


To tvrdím aj dnes, po najazdení prvých 109 km a budem to tvrdiť aj naďalej. Je to prekvapivo skvelá voľba a super stroj! Určite ho každému odporúčam - či už máte 9 alebo 99 rokov!

Ak na to máte, okamžite bežte do obchodov a kupujte, kým ešte je! Ak na to momentálne nemáte, tak si ju aspoň vyskúšajte a prežite svoju povinnú dávku adrenalínu, kým sa ešte dá!

Prosím komentujte a lajkujte náš OKR Moto Youtube kanál. Chceli by sme Vás požiadať o pomoc, kliknite na náš Youtube kanál a odoberajte naše videá!

Nezabudnite, že život je len taký vážny, ako ste Vy!
My si ho chceme užívať a vychutnávať spolu s Vami!
Ďakujeme Vám za Vašu dôveru, čas aj pozornosť!

OKR Moto © 2021
Autorské práva vyhradené.
https://okrmoto.com


OKR Moto CFMOTO