2025 CHAMPION EDITION KTM

Chceš byť šampión?

Pridané pred 1 mesiacom
2025 CHAMPION EDITION KTM

Chceš byť šampión?

Od ľahkého 2025 KTM 250 EXC CHAMPION EDITION až po výkonný 2025 KTM 500 EXC-F CHAMPION EDITION sú tieto motocykle postavené tak, aby dominovali enduru!

VYBERTE SI SVOJHO ŠAMPIÓNA

Príbeh KTM sa začína v roku 1934 dávno predtým, než bola myšlienka vysokovýkonných pretekárskych motocyklov a superšportov vôbec vysnívaná.

Rakúsky inžinier Hans Trunkenpolz otvoril v Mattighofene autoservis.

O tri roky neskôr obchod Trunkenpolz predával motocykle DKW a nasledujúci rok pridal do ponuky svojej spoločnosti automobily Opel.

Obchod sa stal známym ako Kraftfahrzeug Trunkenpolz Mattighofen:

Kraftfahrzeug, nemecké slovo pre motorové vozidlo,

Trunkenpolz, pomenované po svojom zakladateľovi Hansovi Trunkenpolzovi;

a Mattighofen, umiestnenie obchodu.

To bol začiatok názvu značky KTM.

KTM mala svoj oficiálny pretekársky debut v roku 1954 a zabezpečila si svoj prvý titul v rakúskom národnom šampionáte do 125 ccm toho istého roku.

V roku 1956 sa predstavili na International Six Days Trials najstaršom podujatí off-road motocyklov na svete, ktoré schválila FIM a odniesli si domov zlatú medailu s Egonom Dornauerom na motocykli KTM, ktorý zvíťazil

V roku 1974 vyhral motokrosový pretekár Gennadij Moiseev prvé majstrovstvá sveta v triede 250 ccm na motocykli KTM čím odštartoval sériu neporovnateľným úspechom v motoristickom športe.

V roku 1990 vyhrala motocyklová značka KTM s Paulom Edmondsonom a Petrom Hanssonom vôbec prvé majstrovstvá sveta enduro.

Dnes po viac ,ako 50 rokoch a po 340 tituloch majstra sveta značka KTM predstavuje EDÍCIU ŠAMPIÓNOV na počesť minulých a súčasných šampiónov KTM

Budúci šampióni Vy už máte nový motocykel na sezónu 2024 ?

Ak nie Kontaktujte nás na +421 905 420 512

OKR Moto to je čistý adrenalín.

Kompletnú ponuku nových motocyklov KTM nájdete na našom e-shope  https://okrmoto.com

Profesionálne tuningujeme, vylepšujeme, autorizovane servisujeme, predávame a testujeme motocykle, pripravujeme recenzie, točíme pre Vás videá. https://bit.ly/okryoutube

Robíme to srdcom pre Vás.

Všetkým našim zákazníkom, každému jednému osobitne ďakujeme za priazeň a tešíme sa ďalšiu spoluprácu.

Váš tím OKR Moto 

 


OKR Moto KTM