2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION

Evertsovo dieťa KTM 350

Pridané pred 2 rokmi
2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION

Odlíšte sa a zanechajte svoju stopu na cestách aj necestách...

Josep Garcia - najrýchlejší pretekár 2021 ISDE z tímu Red Bull KTM Factory Racing vyvíjal pre Vás motocykel 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION.

Motokrosový špeciál nižšieho obsahu o 100 cm3, ako je povolený obsah 450 cm3, si vysnívala a vymyslela nedosiahnuteľná legenda svetového motokrosu Stefan Everts, ktorý počas svojej aktívnej kariéry nazbieral zatiaľ neprekonateľný počet titulov majstra sveta (10) a víťazstiev v GP (101).  Práve preto dostal motocykel KTM 350 SX-F prezývku Evertsovo dieťa - https://okrmoto.com/novinky/evertsovo-dieta-ktm-350-sx-f-2022-skutocny-motokrosovy-stroj

V endure je táto geniálna myšlienka a koncepcia ešte lepšia a využiteľnejšia ako vo svete motokrosu.

Motocykel 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION bol vyvinutý pre tých, ktorí hľadajú výnimočný 4-taktný offroadový stroj. 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION je najlepším a najjasnejším vyjadrením dokonalosti enduro motocykla, ktorý bol vytvorený s pomocou fabrických hviezd Red Bull KTM Factory Racing, ktorí vyhrali 2021 ISDE.

Nový motocykel KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION je špeciálny model z rady 2022 KTM EXC, ktorý ponúka dlhý zoznam dielov inšpirovaných pretekmi v kombinácii s technológiou vzduchových vidlíc WP XACT. Vzduchová vidlica prináša kľúčové úspory hmotnosti spolu s rýchlymi a spoľahlivými možnosťami nastavenia vďaka ľahko prístupným ovládačom a vzduchovej pumpe, ktorou jednoducho ovládate a nastavujete potrebný tlak v tlmičoch. Celkovo vzaté, dva kľúčové faktory pre náročné a stále meniace sa podmienky v súťaži Enduro.

Kombinácia kompaktného rámu z najmodernejšej oceľovej zliatiny a živého motora DOHC s objemom 350 cm3, ktorý má len 28 kg, so vstrekovaním paliva, prináša najlepší kompromis pre nespočetné množstvo terénnych podmienok. Od pomalej technickej precíznosti zalesnených a skalnatých chodníkov, po kilometre tratí náročných na plný plyn, je KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION tu, aby zvládla všetky výzvy a výhry.

Grafika Red Bull KTM Factory Racing je najjasnejším a najviditeľnejším znakom toho, že model 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION je výnimočný motocykel. Prezrádzajú to aj ďalšie diely, ktoré používa KTM fabrický team, ako továrenské modré sedadlo, oranžová olejová zátka, CNC obrábané oranžové okuliare tlmičov a samozrejme luxusný oranžový rám.

KTM 350 EXC -F FACTORY EDITION:

// Grafika inšpirovaná teamom Red Bull KTM Factory Racing

// Vzduchová vidlica WP XACT 48 mm

// Továrenské kolesá s eloxovanými nábojmi

// CNC obrábané okuliare tlmičov

// Ventilátor chladiča

// Chrániče chladiča

// Kryt motora

// Továrenské sedadlo

// Kryt predného brzdového kotúča

// Kryt zadného brzdového kotúča

// Prepínač výkonových kriviek máp

// Zadné ozubené koleso Supersprox Stealth

// Oranžová olejová zátka

// Sivé gripy ODI

FACTORY EDITION 2022 KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION si viete objednať u svojho autorizovaného predajcu OKR Moto.

Viac informácií nájdete na

https://okrmoto.com/products/2022-ktm-350-exc-f-factory-edition

 


Recenzie, testy a predstavenia KTM