2022 KTM 450 SX-F Factory Edition


Pridané pred 2 rokmi
2022 KTM 450 SX-F Factory Edition

Na obrázkoch je pred-sériová podoba motokrosových motocyklov KTM modelovej rady 2023, ako sme to prezentovali v našich článkoch:

Kto vyhrá preteky Rely Dakar 2022? (Úvaha OKR Moto) a
OKR Moto Vám odhaľuje prototyp nového motocykla 2023 KTM 450 RALLY

KTM sa veľmi intenzívne snaží získať späť svoju nadvládu v terénom segmente, ktorý trochu zaostal kvôli projektu MotoGP.

Na pretekoch amerického supercrossu sa môže zúčastniť len motocykel, ktorého sa  vyrobilo minimálne 400 kusov a preto výrobca motocyklov KTM každý rok vyrobí limitovaných 400 kusov motocyklov KTM 450 SX-F FACTORY EDITION. Takto reaguje na predpísané pravidlá.

Ak si podrobne pozriete dizajn nového motokrosové motocykla KTM 450 SX-F FACTORY EDITION, tak tam určite zbadáte podobnosť s nový prototypom stroja 2023 KTM 450 Rally, ktorý továrenských jazdci Red Bull KTM Factory Racing vyvíjali viac ako dva roky, o ktorom sme písali v našom článku tu. Ako sme to už spomínali, tak pretekári fabrických tímov sú vždy 2-3 kroky pred konkurenciou, ktorá jazdí na motocykloch sériovej produkcie. Možno aj preto tá rýchlosť a znovuzrodenie Marvina  Musquina  , ktorý na Paris Supercrosse doslova prevalcoval všetkých účastníkov víťazstvom štart – cieľ v obidvoch rozjazdoch. Zvíťazil nad všetkými s rozdielom jednej triedy!

2022 KTM 450 SX-F FACTORY EDITION: Úplne nové motocykle a 100% PRIPRAVENÉ NA PRETEKY! KTM 450 SX-F FACTORY EDITION 2022 a KTM 250 SX-F FACTORY EDITION sú čo najbližšie k plnohodnotným fabrickým strojom. Radikálne nové a dostupné iba v USA budú tieto modely tvoriť základ pretekárskych motocyklov, ktoré budú pilotovať všetci jazdci Red Bull KTM Factory Racing počas sezón 2022 AMA Supercross a AMA Pro Motocross.

 HLAVNÉ NOVINKY MODELU:

- Nová karoséria s vylepšenou ergonómiou

- Nový hydroformovaný Cr-Mo rám

- Nová kyvná vidlica s optimalizovanou topológiou z hliníka

- Nové motory s objemom 450 cm3 a 250 cm3 pre najlepší výkon vo svojej triede

- Nové odpruženie WP XACT

- Nové elektronické pomôcky vrátane Quickshifter, Traction a Launch Control

- Nová grafika Red Bull KTM Factory Racing pre vzhľad READY TO RACE!


OKR Moto © 2021
Autorské práva vyhradené.
https://okrmoto.com 

 

 

 


OKR Moto KTM